a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

z

Kečupová omáčka se sardelovou pastou

Použité suroviny

50 g jemného kečupu,
50 g ostrého kečupu,
2 lžíce červeného vína,
50 g Dijonské hořčice,
3 lžíce olivového nebo slunečnicového oleje,
podle potřeby: sůl, pepř, sardelová pasta, pažitka, cukr,
1 ks malé červené cibule

Postup

Kečup, víno, hořčici, olej, cukr a mletý pepř dobře promícháme. Do směsi přidáme sardelovou pastu (nebo nadrobno nakrájené rybičky v tomatě, které se mi dobře osvědčily), nadrobno nakrájenou cibuli a sekanou pažitku. Vše promícháme. Podáváme s těstovinami.
>
close
Ostrov hraček