a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

z

Krabí omáčka

Použité suroviny

15 dkg krabího masa,
hrst sušených krevet,
ocet, žluté víno, cukr,
1 sklenka vývaru,
Wei-su

Postup

Krabí maso nasekáme s několika sušenými krevetami na jemnou fáš. Zakapeme několika kapkami octa a necháme odležet. V porcelánové misce smícháme lžíci žlutého vína, špetku cukru, sklenku vývaru, lžičku oleje, špetku Wei-su. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce sádla přidáme připravenou fáš z krabího masa a zalijeme připraveným zálivem. Vše zamícháme a dusíme. Potom přidáme sůl, zahustíme máčeným škrobem, zakapeme olejem a podáváme v teplé míse.
>
close