a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

z

Pikantní omáčka s vařeným kolenem

Použité suroviny

1 vepřové koleno (i uzené),
1 vařené vejce,
200 g sterilovaných okurek,
200g cibule,
4 lžíce pikantní hořčice,
4 lžíce oleje,
4 lžíce krenexu,
1 citron,
pepř,
špetka cukru,
petrželka,
řeřicha,
sůl

Postup

Hořčici smícháme s olejem, osolíme, opepříme, přidáme cukr a vyšleháme s citronovou šťávou. Přimícháme jemně sekanou cibuli, okurku, vařené vejce a krenex.

Do hotové omáčky vmícháme petrželku a řeřichu. Podáváme k teplému vařenému masu a doplňujeme pečivem.

>
close