a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

z

Rajská z rajčátek

Použité suroviny

0,7 kg hovězí zadní,
2 plechovky rajčat,
1 cibule,
bobkový list,
nové koření,
pepř celý,
sůl,
kečup,
hladká mouka,
olej,
cukr

Postup

Dáme vařit samostatně hovězí maso v celku do osolené vody spolu s kořením. Na oleji osmahneme nakrájenou cibulku a koření do zlatova, pak přidáme rajčata a protlak, trochu vody a pěkně dusíme až se vše rozvaří. Pak přilijeme vývar z uvařeného masa, zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě a přidáme kečup. Povaříme a dle chutí přidáme cukr a sůl. Podáváme nejlépe s těstovinami nebo knedlíkem
>