a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

r

s

t

u

v

z

Ostrá omáčka s mletým hovězím masem

Použité suroviny

250 g mletého hovězího masa,
na obalení,
1 lžíce solamylu,
omáčka,
50 g čínského zelí,
cuketa,
kayenský pepř,
paprika červená,
trocha pálivé papriky,
50 g pórku,
1 lžička sladké papriky,
3 lžíce kečupu

Postup

Mleté hovězí smícháme s paprikou, pepřem nebo jakýmkoliv grilovacím kořením a škrobem.
V pánvi rozehřejeme trochu oleje, vložíme maso a restujeme asi 5 minut. Přidáme libovolné množství zeleniny, pórek, papriku, cuketu, zelí a chvilku podusíme s kečupem nebo protlakem.
Omáčku s mletým masem podáváme s asijskými tříminutovými nudlemi.
>
close
Ostrov hraček